TRANSPORT

Vi er en ledende bulktransportør, med over 200 egne vogntog som leverer logistikktjenester i hele Europa. Vi er spesialister på transport av tørrbulk, leverer tjenester til store og små kunder og vi leverer også komplette logistikktjenester som ivaretar en større del av våre kunders logistikk kjede.

Sørum Transport AS

Sørum Transport AS er en ledende bulktransportør, med over 100 egne vogntog som leverer logistikktjenester i hele Europa. Selskapet ble stiftet i 1986 og har hovedkontor på Kløfta i Ullensaker kommune i Akershus.

Aksel Lærnes AS

Aksel Lernæs transport AS er Trøndelags største bulktransportør.
Med hovedkontor og utgangspunkt i Berkåk transporterer Lernæs både til kunder lokalt i Trøndelag og til resten av Norge.

Har du behov for bulk løsninger? Ikke nøl med å ta kontakt. Med røtter tilbake til 1945 står det ikke på kompetansen.

Kontakt info
Andre Lernæs: 476 80476 // post@albulk.no

Bøviks Transport AS

Bøviks Transport AS har siden oppstarten i 1968 levert kvalitet og pålitelighet innen langtransport av bulkvarer i Norge. Selskapet er lokalisert i Haugesund kommune i Rogaland og eies 50 % av Sørum Transport AS.

Dag Malmquist AS

Sørum Transport AB

BakkSo AS

BakkSo AS Transport er leverer tjenester innen transport, spesialtransport, følgebil og budbil. Uansett transportbehov står vi klare. Trenger du rask budlevering eller spesialtransport med følgebil? Vi tilpasser oss for deg. Kontakt oss for pålitelig og profesjonell transport.