TK Gruppen

Historien til TK Gruppen startet for fullt tilbake i 2004, da Svein Ove Vetrhus jobbet i det som da var Haugaland Billag. I 2005 ble Haugaland billag solgt til Tide, som skulle avvikle store deler av virksomheten i Haugesund. Da gikk Svein Ove sammen med Torleif Vestre, Georg Bakke og Jarl Kvam og kjøpte Haugaland Transportskole av Tide. Der begynte eventyret for det som i dag er TK Gruppen.

TK Gruppen AS er en av landets største kompetanseleverandør til transport, – entreprenør, – og logistikkbedrifter. TK Gruppen består av mange ulike selskaper og tilbyr opplæring på et bredt utvalg av de fleste førerkortklasser, samt relevante kurs knyttet til å ta førerkort. Vi tilbyr også flere typer rådgivende tjenester gjennom et bredt landsdekkende nettverk av kompetente konsulenter og selskaper.

Selv om Svein Ove fortsatt er hovedeier i TK Gruppen er han glad for å kunne overlate lederjobben til noen andre, slik at han kan fokusere på det han liker best, og muligens er best til; Forretning, – og markedsutvikling.

Vår visjon i TK Gruppen har alltid vært trafikksikkerhet og verdiskapning gjennom kompetanse. Sammen skal vi jobbe med forebyggende- og holdningsskapende arbeid, med hovedfokus på samspill mellom mennesker, kjøretøy og maskiner for redusert risiko og færre ulykker.

TK Gruppens, etter hvert mangeårige, reise har så vidt begynt, og vi ser frem mot veien videre og det den måtte bringe!