SO Vetrhus AS

Traktor & Maskin

Traktor og Maskin står for salg og service av traktor og landbruksredskaper rettet mot både privatmarkedet og anleggsvirksomheter. Selskapet driver også med salg av ATV, redskap, deler, hage- og skogsutstyr, i tillegg til montering og reparasjoner.

Tanken bak selskapet er at Traktor & Maskin skal være mer enn bare butikk; en komplett salgs- og servicevirksomhet hvor kundene kan få hjelp til det meste, enten det gjelder kjøp av riktig produkt, montering eller reperasjoner.

Svein Ove Vetrhus er aktiv styreleder og eier, og bidrar til forretningsutvikling og vekst innenfor ulike segmenter som strategi og rådgivning.

«Bakgrunnen for mitt engasjement i Traktor & Maskin AS er markedsmulighetene som dukker opp med å levere gode produkter i kombinasjon med god service. Sammen med dyktige og motiverte medarbeidere, har vi stor tro på fremtiden til selskapet.»

Deler av næringseiendommen på Gismarvik er leid ut til bl.a Traktor & Maskin AS. Traktor & Maskin vil dessuten være en viktig aktør til motorklubben, som ønsker å bidra med utstyr og maskiner, finansielle midler og ikke minst dele sin kompetanse med ungdommen.

Les mer om Traktor & Maskin her

Har du noen spørsmål?
Ta kontakt for en hyggelig prat.