SO Vetrhus AS

TK Gruppen

Karrieren min i TK Gruppen startet for fullt tilbake i 2004, da jeg jobbet i det som da var Haugaland Billag. I 2005 ble Haugaland billag solgt til Tide, som skulle avvikle store deler av virksomheten i Haugesund. Da gikk jeg sammen med Torleif Vestre, Georg Bakke og Jarl Kvam og kjøpte Haugaland Transportskole av Tide. Der begynte eventyret for det som idag er TK Gruppen.

TK Gruppen AS er en av landets største kompetanseleverandør til transport,- entreprenør - og logistikkbedrifter. TK Gruppen består av mange ulike selskaper og tilbyr et bredt utvalg av de fleste førerkortklasser samt relevante kurs knyttet til å ta førerkort. Vi tilbyr også flere typer rådgivende tjenester gjennom et bredt landsdekkende nettverk av kompetente konsulenter og selskaper.

Selv om jeg er hovedeier i TK Gruppen er jeg heldig som har kunnet overlate lederjobben til noen andre, slik at jeg kan fokusere på det jeg liker best, og det jeg tror jeg er best til; Forretning,- og markedsutvikling.

Vår visjon har alltid vært trafikksikkerhet og verdiskapning gjennom kompetanse. Sammen skal vi jobbe med forebyggende- og holdningsskapende arbeid, med hovedfokus på samspill mellom mennesker, kjøretøy og maskiner for redusert risiko og færre ulykker.

TK Gruppens 14 år lange reise har så vidt begynt, og jeg gleder meg til veien videre og det den måtte bringe!

Les mer om TK gruppen her

Har du noen spørsmål?
Ta kontakt for en hyggelig prat.