SO Vetrhus AS

SO Vetrhus

SO Vetrhus AS drives av Svein Ove Vetrhus, og er morselskapet for TK Gruppen AS, SO Vetrhus Eiendom AS, Traktor & Maskin AS og SOGT Invest AS.

Om Svein Ove Vetrhus
Så lenge jeg kan huske har motor og kjøretøy vært en viktig del av livet mitt. Dette ble også en naturlig yrkesvei da jeg valgte å utdanne meg som mekaniker for tunge kjøretøy, og etter hvert som yrkessjåfør. Etter mange år som sjåfør, utdannet jeg meg til trafikklærer i 2001. Interessen for biler, lastebiler og maskiner ble senere kombinert med ønsket om å skape noe eget, og jeg endte opp som gründer innen samme bransje.

I 2005 kjøpte vi opp Haugaland Transportskole, som den dag i dag sørger for god trafikkopplæring på Haugalandet. To år senere startet vi opp Transportkompetanse som senere ble TK Gruppen AS som i dag er en av landets største kompetanseleverandør til transport-, entreprenør- og logistikkbedrifter.

I etterkant har både eiendom og utleie og blitt en del av virksomheten på Haugalandet. Engasjementet jeg har utviklet for nærområdet har siden vokst seg større, og 1. Januar 2022 åpner jeg dørene til en ​​motorklubb for barn og unge på Gismarvik. Tanken bak klubben er å skape en trygg arena for ungdommen med interesse for bil og motor.

Har du noen spørsmål?
Ta kontakt for en hyggelig prat.