SO Vetrhus AS

Haugaland Motorklubb

Haugaland motorklubb på Gismarvik skal være en arena for barn og unge med interesse for motor og bil. Klubben skal være et økonomisk lavterskeltilbud hvor ungdommer blant annet skal få mulighet til å låne og teste ut cross-sykler, ATVer, biler og gravemaskiner. 1. januar 2022 håper vi å ha klart et verksted med gode fasiliteter og maskiner, i tillegg til et oppholdsrom med diverse IT-utstyr.

I dag er det dessverre få tilbud for barn og unge som ikke spiller fotball eller interesserer seg for annen sport. Uten en aktivitet å gå til er det lett å falle utenfor fellesskapet, både når det gjelder skole, fritid og sosialt. Tanken bak klubben er derfor å skape mestring og gode opplevelser knyttet til motor- og bilinteresse i trygge, utviklende og lærerike omgivelser. Sammen ønsker vi å være et positivt samlingspunkt for unge på Haugaland.

På sikt ønsker vi å få til faste klubbkvelder/dager med sveisekurs, båtførerkurs og temakvelder med fokus på trafikksikkerhet, familiedager og besøk fra politiet.

Klubben har en tett dialog med Tysvær Kommune, Politiet, lokalt næringsliv og andre statlige etater.

Vil du vite mer om Haugaland motorklubb? Ta kontakt med oss eller besøk klubbens nettside her.